JJ B-Day Special

 

Wat krijg je als een beginnende comedian beslist om zijn 33ste verjaardag groots te vieren? En wat als hij u daar heel graag bij zou hebben?


‘De JJ B-Day Special’: onder die naam brengen Johan Jast & Co je humor van de bovenste plank. ‘Voor de Leeuwen’-finaliste Ariane Van Hasselt, ‘Humo's Comedy Cup'-winnares Amelie Albrecht, 'Leids Cabaret Festival'-winnaar Jeroen Maris, ‘Grappigste Vrerenaar’ Lene Vos en feestvarken van dienst Johan Jast brengen het beste van zichzelf. MC van dienst is 'Caberette-ketet'-winnaar Wim Janssens."


Het concept

Kleine cafétjes op een doordeweekse avond. Iedere beginnende comedian kent deze setting. De klassieke OPEN MIC avonden zijn vaak ook de enige momenten waarop de beginnende comedians hun materiaal kunnen brengen. Allen hopen ze op een dag bekend te worden en allen delen ze één droom. Spelen voor het grote publiek.


We gooien alle registers open. Zij brengen hun beste materiaal en u krijgt de kans om er bij te zijn. Later, wanneer deze comedians sportpaleizen vullen, zal u kunnen vertellen dat u erbij was van het prille begin.